پاورپوینت جامع با عنوان بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن
پاورپوینت جامع با عنوان بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن , پاورپوینت , جامع , , با , عنوان , بررسی , افلاتوکسین , M1 , , در , فرآورده , های , لبنی , ، , روش , تشخیص , و , کاهش , آن ,
——-
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 49 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن
فهرست هدف
مقدمه و تاریخچه
مایکوتوکسین ها
خصوصیات مایکوتوکسین ها
فاکتورهای موثر در رشد قارچ مولد سم و سنتز سم
افلاتوکسین ها
انواع آفلاتوکسین ها
کپک های مولد افلاتوکسین
فاکتورهای موثردر رشد قارچ وتولید افلاتوکسین
مواد غذایی حاوی افلاتوکسین ها
افلاتوکسین M
نحوه تبدیل آفلاتوکسین B1 به M1
حد مجازافلاتوکسین M1
جهان
ایران
فهرست شیوع افلاتوکسین M1در جهان
شیوع افلاتوکسین در شیر مادر
اثرات سمی افلاتوکسین
روش های تشخیص، تخلیص و شناسایی آفلاتوکسین ها
روش های خنثی سازی ، حذف و غیر فعال کردن
افلاتوکسین ها
نتیجه
پیشنهادات
هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای سلامتی جامعه محسوب می شوند پس در اینجاست که لازمه توجه و تحقیق در رابطه با این موضوع برای حفظ سلامتی جامعه و جلوگیری از ضررهای اقتصادی روشن می گردد.
بر اساس گزارشات سازمان FAO سالیانه 20 % از محصولات غذایی تولید شده در دنیا توسط سموم قارچی آلوده می شوند که در این آلودگی آفلاتوکسین ها سهم بیشتری نسبت به سایرسموم دارند و همچنین میزان زیان های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و خسارات وارده به محصولات کشاورزی آمریکا در هر سال 100 میلیون دلار اعلام شده است.,
برای مشاهده توضیحات فایل پاورپوینت جامع با عنوان بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن اینجا کلیک کنید
برای دانلود فایل باکیفیت پاورپوینت جامع با عنوان بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن روی دکمه زیر کلیک نمائید
✔️ دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی
✔️ بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل
✔️ دانلود سریع و مستقیم
✔️ دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
✔️ دانلود پاورپوینت جامع با عنوان بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن