عمومی و متفرقه · آوریل 21, 2024 0

پاورپوینت جامع و کامل با عنوان پروژه کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی

پاورپوینت جامع و کامل با عنوان پروژه کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی

دانلود پاورپوینت جامع و کامل با عنوان پروژه کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی

پاورپوینت جامع و کامل با عنوان پروژه کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی , پاورپوینت , جامع , و , کامل , با , عنوان , پروژه , کارآفرینی , بسته , بندی , روغن , نباتی ,

——-

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات<br>دسته بندی : پاورپوینت<br>نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )<br>تعداد صفحه : 55 صفحه<br><br> قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :<br><br> 1 1386/9/30 پروژه کار آفرینی عنوان پروژه : بسته بندی روغن نباتی 1386/9/30 2 اهداف اجرایی طرح: 1- زمینه ایجاد اشتغال 2- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات 3- عرضه 1386/9/30 3 مقدمه————————————————————————————- 6 بخش اول :کلیات 1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه—————————————————7 2-1) ویژگی های روغن های خوراکی —————————————————–11 1-2-1) روغن خام————————————————————————-12 3-1) تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان(سهام عام) و به ثبت رساندن آن—————–13 4-1) بازار مصرف روعنهای خوراکی—————————————————–14 بخش دوم مرحله صمغ گیری 1-2) مرحله خنثی سازی——————————————————————- 19 2-2) هیدروژنا سیون———————————————————————- 21 3-2) بی بو کردن————————————————————————- 22 بخش سوم مطا لعات فنی و اقتصادی 1-3) مین و ساختمانهای طرح————————————————————- 24 2-3) بر آورد نیروی انسانی————————————————————– 29 3-3) فرضیات طرح——————————————————————— 31 4-3) جداول سرمایهگذاری ثابت طرحتصفیه روغن مایه———————————– 32 1-4-3) هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید———————————————— 32 2-4-3)هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی و پشتیبانی—————————– 34 3-4-3) جدول هزینه های زیر بنایی——————————————————- 35 4-4-3)جدول هزینه های قبل از بهره برداری———————————————- 36 5-4-3) جدول هزینه های نصب و راه اندازی———————————————-36 6-4-3) جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی———————————- 37 7-4-3) جدول هزینه احداث سا ختمانها—————————————————- 37 8-4-3) هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها———————————————— 38 5-3) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح—————————————————– 39 6-3) جدول سرمایه گذاری در گردش طرح تصفیه روغن نباتی—————————– 39 1-6-3) جدول میزان مواد و قیمت تمام شده جهت تولید 119000تن روغن در سال———- 39 2-6-3) جدول دستمزد و مزایای کار کنان در سال—————————————– 42 3-6-3) جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال———————————— 43 4-6-3) جدول هزینه های انرژی در سال————————————————- 44 7-3) میزان سرمابه در گردش جهت یک دوره سه ماهه———————————— 46 8-3) میزان سرمابه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی-بررسی مالی-اقتصادی—- 46 1-8-3) جدول استهلاک —————————————————————– 46 2-8-3) محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید119000تن روغن نباتی————————- 48 3-8-3) محاسبه نقطه سر بسر————————————————————- 49 4-8-3) محاسبات افزوده —————————————————————– 50 5-8-3) صور تحساب های دستویی——————————————————– 52 1-5-8-3) صورت حساب سود و زیان—————————————————– 52 2-5-8-3) تراز نامه———————————————————————- 53 9-3) باز دهی خط تولید——————————————————————- 54 1386/9/30 4 مقد مه روغن نباتی به عنوان یکی از کالاهای اساسی در الگوی مصرف غذایی ، اهمیت و نقشی ویرژه دارد . روغن های خوراکی و بطور کلی چربی ها ، یکی از سه مواد اصلی غذایی مورد نیاز بشر را تشکیل می دهند که به لحاظ میزان تولید انرژی در بدن به ازای واحد وزن ، از ارزش بیشتری نسبت به پروتئینها و هیدروکربونها برخوردار است . هر گرم چربی حدود 9 کالری انرژی تولید کرده ، حال آن که به ازای هر گرم پروتئین یا هیدروکربور ، انرژی تولید شده حدود 4 کالری می باشد . چربیها علاوه بر تامین انرژی لازم برای بدن انسان ، در ساخت و ساز و ترمیم بافتها نیز نقش مهمی را بر عهده داشته و افزون بر آن ، سرشار از ویتامینها نیز می یاشد . مصرف سرانه روغنها و چربیها براساس برنامه توسعه کشور در سال 1368 به مرز حدود 11 کیلوگرم و در سال 1373 به 5/14 کیلوگرم افزایش یافته است . روغنها و چربیهای مصرف شده در طول همان سال به ترتیب چربیهای هیدروژنه 76 درصد ، کرده 14 درصد و روغن مایع 10 درصد بوده است ، یعنی با توجه به تامین 86 درصد از نیاز به چربی از طریق مصرف روغن هیدروژنه و مایع ، مصرف سرانه روغن نباتی (هیدروژنه و مایع) در سال 1373 ، حدود 5/12 کیلوگرم بوده است . رشد توسعه صنایع غذایی همگام با رشد جمعیت کشور و درآمد خانوار و تغییر الگوی مصرف ، ضرورتی اجتناب ناپذیر است . ضرورت توسعه کشت دانه های روغنی و افزایش ظرفیت کارخانه های صنایع تبدیلی و چربیها و روغنها در کشور برای تامین روغن به عنوان یکی از اصلی ترین اجزاء تشکیل دهنده غذای انسان ، از جایگاه ویژه ای برخوردار است . 1386/9/30 5 بخش اول : کلیات
1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه
اجزای روغن ها و چربی ها که برای تغذیه مفید و مناسب هستند ترکیبات نسبتا ساده گلیسیریدها می باشند از آنجائیکه در ترکیب روغن ها اجزاء زیادی مانند اسیدهای چرب ، پروتئین ها ، کربوئیدراتها ، ویتامین ها و ترکیبات معدنی مانند کلسیم و فسفر موجود می باشند لذا صنعت روغن را به صنعتی استراتژیک در زمنیه های غذایی ، رنگ ، شوینده ها و … تبدیل کرده که به جای تحقیق و بررسی زیادی در جهان خصوصا در کشور ما دارد .
پایه صنعت روغن در کشور ما براساس دانه های روغنی سویا ، پنبه تخم و آفتابگردان می باشد که ماده اولیه فرآورده های غذایی زیادی مانند روغن های سالاد ، طباخی ، شورتنینگ ، مارگارین ، لستن ، شیر ، ماست ، پنیر می باشد . تحقیقات نشان داده است که براساس امکان تغییرات زیاد هم در تری گلیسیریدها (تغییر استری شدن) و هم در اسیدهای چرب (ایزومره شده) که موجب تغییر خواص فیزیکی و شیمیایی چربی ها می شود که هنوز زمینه وسیعی برای تحقیقات مختلف بخصوص در زمینه فیزیولوژیک وجود ندارد نقش استرین ، فسفاتیدها و سایر مواد همراه چربی ونقش تری گلیسیریدها در تبدیل مواد (متابولیسم) دارای اهمیت است . اغلب یک گرایش دو جانبه برای مصرف چربی ها در رژیم غذایی افراد دیده می شود که از یک طرف مصرف چربی بالا با افزایش چاقی و ناراحتی های قلبی ارتباط داشته و از یک سو چربی ها باعث خوشمزگی غذاها می گردد,

 

برای مشاهده توضیحات فایل  پاورپوینت جامع و کامل با عنوان پروژه کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی  اینجا کلیک کنید

برای دانلود فایل باکیفیت پاورپوینت جامع و کامل با عنوان پروژه کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی روی دکمه زیر کلیک نمائید

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی

✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل

✔️  دانلود سریع و مستقیم

✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول

✔️ دانلود پاورپوینت جامع و کامل با عنوان پروژه کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی