عمومی و متفرقه · آوریل 25, 2024 0

پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی

پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی

دانلود پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی

پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی

——-

پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی

پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی

فرمت فایل دانلودی:
فرمت فایل اصلی: .ppt
تعداد صفحات: 126
حجم فایل: 510
قیمت: 64000 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : PowerPoint (..pptx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 126 صفحه

قسمتی از متن PowerPoint (..pptx) :

بنام خدا سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی مقدمه: چربی یکی از مهمترین ماکروملکولهای بافت حیوانی و گیاهی است . چربی های مختلف در خصوصیات فیزیکی و کاربردی بسیاری از غذاها مشارکت میکنند (محلولیت، ویسکوزیته، رئولوژی، رفتار ذوب شدن، امولسیون سازی ، پیکره، خامه ای شدن، انتقال حرارت، حمل ویتامینها و طعم هنده های چربی دوست)همچنین بر خواص حسی ( ظاهر، مزه، حس دهانی، لغزندگی،طعم)، ارزش غذایی(سیر کندگی، کالری،منابع اسیدهای چرب ضروری) تاثیر میگذارد. این خواص را در غذاهای فرموله شده بدون چربی مشکل است که بتوان تکرار نمود.مقدار و نوع چربی غذا خصوصیات آن غذا و مقبولیت آن توسط مصرف کننده را تعیین میکند.چربی همچنان اولین ماده مغذی است که اغلب مردم در جوامع پیشرفته نسبت به مصرف آن نگرانند.در تحقیق اخیر میانگین کالری دریافتی از چربی در اغلب آمریکایی ها 35-37% بوده است. این در حالی است که انجمن پزشکان عمومی بر گزیده آمریکا اعلام داشته است که بایستی کالری دریافتی از چربی های رژیم غذایی از 30% کل کالری تجاوز نکند. مصرف بیش از حد چربی در رژیم غذایی با ابتلا به بسیاری از بیماریها مرتبط است همچون:بیماریهای قلبی و عروقی، سرطانها ، چاقی و بیماریهای کیسه صفرا افزایش مصرف اسیدهای چرب اشباع با افزایش کلسترول خون و افزایش ریسک انسداد شرایین همراه است.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

 

برای مشاهده توضیحات فایل  پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی  اینجا کلیک کنید

برای دانلود فایل باکیفیت پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی روی دکمه زیر کلیک نمائید

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی

✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل

✔️  دانلود سریع و مستقیم

✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول

✔️ دانلود پاورپوینت کامل با موضوع سمینار جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی